Murerfirmaet Kjær og Christensen

Murerfirmaet Kjær og Christensen -

Velkommen til murerfirmaet Kjær og Christensen.

Vi udfører mureropgaver sammen med Keld og Johs, og bidrager dermed i processen til at skabe jeres drømmehus.

Murerfirmaet Kjær og Christensen tilbyder professionelt håndværk i hele Nordjylland.

Murerfirmaet Kjær og Christensen deler lokaler med Keld og Johs på Industrivej 10 i Pandrup, hvor vi også har 200 kvm inspirationsrum. Vores inspirationsrum skal hjælpe vores kunder på vej mod en vellykket byggeproces og resultat.

Den daglige leder af murerfirmaet, Nicolai Kjær har 13 års erfaring som murer, og 4 af disse som selvstændig. Derud over består murerfirmaet Kjær og Christensen af 5 svende, 2 lærlinge og en murerarbejdsmand. Denne fordeling giver god synergi i firmaet, og giver os samtidig mulighed for at benytte ny viden og nye kompetencer fra lærlingene, men også erfaring og kompetencerne fra vores svende.

Det handler om kvalitet og tillid

Hos Murerfirmaet Kjær og Christensen mener vi ikke at man kan prissætte et godt byggeri. Vi forsøger at følge med tiden. Det betyder at vi altid benytter de bedste og mest moderne materialer på markedet. Dette indbefatter blandt andet bæredygtige produkter, som tiden kræver.

Vi ved at det kræver tillid at lægge sit byggeri i andres hænder. Uanset om der er tale om tilbygning, ombygning eller nybyggeri, har det færdige produkt stor indflydelse på kundens tilværelse. Vi gør derfor meget ud af at forventningsafstemme med vores kunder, og finde den helt rigtige løsning til den enkelte kunde.

Hos Murerfirmaet Kjær og Christensen ved vi at tillid og gode kunderelationer er ligeså vigtigt som kvalitet og eksklusivitet i det færdige byggeri; og vi går hverken på kompromis med det ene eller det andet.

Det moderne murerfirma

Man bliver aldrig for gammel til at lære. Det gør vi heller ikke, og tiderne skifter hurtigt i dagens Danmark, hvilket betyder at selv murermestre lærer nyt.

Hos Murerfirmaet Kjær og Christensen er vi altid opmærksomme på om et projekt kan laves smartere, bedre, mere effektivt eller med et helt fjerde parameter i fokus. Udover at stile efter altid at bruge de mest moderne materialer på markedet, følger vi også altid med i nye tendenser indenfor byggeri.

Vi er meget opmærksomme på at skabe produkter som er bæredygtige, praktiske og visuelle. Desuden er vi af den overbevisning at vi altid kan blive bedre til det vi allerede laver. Vi opdaterer jævnligt vores sikkerhedskurser, og sikrer at både vores svende og lærlinge dygtiggør sig indenfor tidens trends i byggeri.

Skal dit hjem have en energioptimering? Eller skal din tilbygning være noget udover det sædvanlige? Vi går til længder for at sikre os at vores byggeprojekt bliver netop som du har forestillet dig – og forhåbentlig også bedre.

Vi bygger for kvalitet – for vi mener ikke at man bør nøjes i sit byggeri.
Ønsker du også at få lavet murerarbejde med eksklusivitet, kvalitet og nyskabelse i fokus, så skriv til os, og lad os tage en snak om dine byggedrømme.