Forsikringsskader – når uheldet er ude

Uanset om din ejendom har været udsat for indbrud, hærværk, skybrud, storm- eller vandskade, så kontakt os

Keld & Johs hjælper dig med alt fra en komplet totalløsning til akut skadesudbedring, herunder skadesforebyggende tiltag samt kompetent rådgivning i dialogen med dit forsikringsselskab. Vi sikrer, at der tages hånd om dine rettigheder ned i mindste detalje.

Med over 44 års erfaring fra alle typer bygnings forsikringsskader, kender vi de byggetekniske forsikringsbetingelser og udfordringer samt hvordan de forenes med dine ønsker for fremtiden som forsikringstager og husejer.

Via tæt samarbejde med store og små forsikringsselskaber kan vi tilse og udbedre dine forsikringsskader hurtigt, effektivt og uden administrativt besvær. Alt sammen så du kan få dit hjem tilbage i trygge rammer.

Kom i trygge hænder som privat forsikringstager

Forsikringsskader er ofte en uvant situation for den skadesramte. Hvordan skal man forholde sig, hvilke rettigheder har man og hvad dækker forsikringen? Hos Keld & Johs er du i trygge hænder gennem hele forløbet, hvor du tilknyttes én fast kontaktperson fra start til slut.

Indbrud og hærværk

Ved indbrud og hærværk er det vigtigt at 1) få afdækket skaderne (knuste vinduer, opbrudte døre/vinduer) samt 2) at sikre og forebygge mod lignende episoder.

Skybrud & vandskader

Vandskader skal tilses hurtigst muligt for at minimere konsekvenserne af skadesomfanget. Skadesforebyggende indsats og korrekt dokumentation af skadesforløbet er afgørende.

Stormskader

Oplever du skader ved gavl eller tag i forbindelse med stormvejr, så er det ofte et tegn på dårligt udført håndværk eller råd i bærende konstruktioner, hvor standarderne for stormsikring ikke er i orden. Kontakt Keld & Johs og få en vurdering af dit behov for yderligere stormsikring. Forebyggende tiltag er afgørende for din egen sikkerhed og forsikringernes opbakning.

Forsikringsskader ved Keld & Johs

  • Taksering af forsikringsskader for forsikringsselskaber
  • Udbedring og forebyggelse af forsikringsskader for forsikringstagere
  • Dialog og hjælp til at komme videre, vi lader dig ikke i stikken!

 

Kontakt Keld & Johs og få en erfaren håndværker til at vurdere omfanget og udbedre din forsikringsskade.

Er du i tvivl om dine rettigheder, så hjælper vi i dialogen med dit forsikringsselskab.

Læs evt. Bolius guide om hvorledes du skal forholde dig, læs HER