Udtalelser

Udvalgte udtalelse omkring samarbejdet med byggefirmaet Keld & Johs.

Vi kan kun udtrykke vores fulde tilfredshed med forløbet omkring opførelsen af vores nye sommerhus. Vi har haft et behageligt samarbejde med Peter omkring tegninger og materialevalg og han/firmaet har udvist stor tålmodighed omkring ændringer undervejs. Håndværkerne har været dygtige, grundige og venlige at samarbejde med og de er blevet på huset til det stod færdigt. Efterfølgende har firmaet reageret omgående, hvis vi har haft nogle problemer med et eller andet. Vi kan anbefale firmaet Keld og Johs A/S på det varmeste.  Med venlige hilsner – Lise og Bo.

————————————————————————————————————————-

Hvad kan jeg sige: Keld og Johs´s A-Team rocks 🙂 Som jeg har sagt til Peter mange gange; hvor var det godt at jeg besluttede mig for at I skulle bygge for mig. Fra første gang vi mødtes og gennem hele processen, som var min første af slagsen, har der været en virkelig god kemi og forståelse, inkluderet god Nordjysk humor! Peter og team’s ærlige og professionelle tilgang til udfordringerne gjorde det virkelig let for mig at deltage selvom jeg det meste af tiden befandt mig i Mellem Østen tusindvis af kilometer væk, men med email og fotos opnåede vi et resultat som jeg kun kunne have drømt om på forhånd. Peter’s gode forslag til specielle løsninger hen ad vejen var alle “lige i øjet” og med til at højne resultatet. At have opført sit drømmehus er vel hvad vi alle håber på – og i vort tilfælde er det virkelig hvad der er sket. En speciel KÆMPE tak til “Klippen” Rasmus som var “vor” mand gennem projektet. Selvom jeg ved Keld og Johs er fuld af “Rasmuser” så ville jeg absolut have ham på Keld og Johs holdet hvis vi skulle være så heldige at opføre endnu et hus. Mange hilsner – Carsten.

————————————————————————————————————————–

Sommeren 2017 købte vi et sommerhus i Blokhus – tæt på havet, som vi havde planer om at renovere og tilbygge. Vi kontaktede Keld & Johs (som vi ikke kendte i forvejen, men fandt via nettet), da vi gerne ville have lokale håndværkere, som kender til Vesterhavets påvirkning på færdigt byggeri. Keld & Johs præsenterede os for en tegning på tilbygning, men foreslog samtidigt, at vi skulle bygge helt nyt sommerhus i stedet. Det blev så starten på en del byggemøder og telefonsamtaler og sensommer `17 gik vi igang med byggeriet, som blev lovet færdigt til uge 7/18. Vi står nu med et flot sort træhus, som vi er meget glade for. Keld & Johs har stillet nogle utroligt dygtige medarbejdere til rådighed og vi har kun godt at sige om det endelige udseende og funktionalitet i huset, men vil også gerne rose Keld & Johs ́ medarbejdere, som vi har kunnet kontakte direkte når vi har haft brug for det. Altid med et smil og til at regne med. Familie, venner og egne håndværkere, som har set sommerhuset har kommenteret det flotte håndværk, som Keld og Johs har opført! Vi kan med hjertet anbefale Keld & Johs.  mvh. – Jesper.