Isoleringsarbejde

Keld og Johs. tilbyder efter- isolering og isolering af nye og allerede etableret byggerier.  

Byggefirmaet Keld og Johs - Isoleringmaskine

Byggefirmaet Keld og Johs – Isoleringmaskine

Med den massive erfaring vi har her hos Keld & Johs. omkring isolering og efterisolering er der ingen tvivl om at der er rigtigt mange faktorer, der har stor indflydelse på, om det ud fra det økonomiske perspektiv kan betale sig at efterisolere din bolig.

Som en indikator omkring fornuften i et evt. isoleringsprojekt kan man sige, at samlet set skal besparelsen altid være større end investeringen, er den det – kan det som hovedregel betale sig.

Vi ser ofte at besparelsen varierer fra bygning til bygning, her er der mange faktorer der spilder ind: Er bygningen ny eller gammel? Er noget af bygningen allerede isoleret? hvilken type varmekilder er der?

Hvad er forbruget på opvarmning i dag? og er boligen tæt? Osv.

 

Bør man selv efterisolere?

Man kan faktisk spare penge ved at efterisolere selv, MEN du skal være opmærksom på at det kræver viden, præcision og ikke mindst de rigtige værktøjer og maskiner, hvis du vil udgå at risikere alvorlige bygningsskader.

I udgangspunktet skal man altid hyre en håndværker til at udføre isoleringsarbejdet. Der er rigtigt  mange faldgrubber ved især efterisolering.

Vi mener f.eks, at det altid kan betale sig at efterisolere som min. der, hvor der ikke tidligere har været isolering i konstruktionen/konstruktionerne og selvfølgeligt alle de steder, hvor det er relativt nemt at komme til, f.ek

s i en hulmur, og her er der ofte store besparelser at hente.

Byggefirmaet Keld og Johs - Isoleringmaskine

Byggefirmaet Keld og Johs – Isoleringmaskine

Ligeledes kan man med stor økonomisk fordel på kigget på sine lofter og evt. skunk rum, for vi ser at også her kan det godt svare sig at efterisolere, men her er besparelsen typisk en anelse mindre, fordi arealet på f.eks loftet er mindre end f.eks hulmurens område, fordi der tit skal monteres en dampspærre, hvilket både besværliggøre og fordyrer projektet.

Tit ser vi at det bedst kan betale sig at efterisolere i de situationer, hvor du alligevel skal eller er i gang med en ombygning og/eller renovering af din ejendom.

Her iblandt det er det for eksempel ekstremt vigtigt, at en evt. dampspærre er udlagt korrekt. Skader ved forkert efterisolering kan blive bekostelige at udbedre, især hvis der går lang tid, før du opdager dem.

Forholdene omkring dampspærre kan give store og fordyrende problemer med skimmelsvamp og råd, og hvis man ikke er helt klar over, hvordan efterisoleringen skal fortages, og hvor damspærren skal ligge, og om man overholder ventilationen af konstruktionen, så derfor tag endeligt kontakt til os. Du kan kontakte os lige HER

Byggefirmaet Keld og Johs - Isoleringmaskine

Byggefirmaet Keld og Johs – Isoleringmaskine