Keld & Johs er en velrenommeret håndværkervirksomhed med base i den nordvestjyske by Pandrup.

Siden opstarten er virksomheden og kompetencerne blevet styrket i fusioner og opkøb af tre veletablerede virksomheder, der hver især supplerer og styrker hinanden.

Virksomheden blev etableret i 1977 og drives i dag af indehaver Peter Christensen.

Vi forener pris og kvalitet – på alle niveauer

Den faglige stolthed i Keld & Johs, samt blandt vores erfarne team af håndværkere og arkitekter, lader os aldrig gå på kompromis med kvaliteten.

Vi lever af tilfredse kunder og af at skabe den oplevelse, som der er værd at snakke om.

Den dagsorden har skabt os et bredt netværk af kunder, samarbejdspartnere, underleverandører og øvrige virksomheder indenfor byggebranchen, som ved at Keld & Johs er synonym med kvalitet.

Det er lysten til samarbejde, udvikling og det at skabe noget nyt som driver værket og gør virksomheden til det, den er i dag.

Stærk sparringspartner og kompetent rådgivning

Vi betegner Keld & Johs som en full-service håndværkervirksomhed.

Du kan tage os med på råd ved de mindre håndværksopgaver til større totalløsninger og vi sikrer, at du er dækket ind på alle parametre og behov.

Vores veluddannede og erfarne håndværkere klarer alle former for renoveringsopgaver samt ny-, til-, og ombygninger, mens vi trækker på vores netværk af underleverandører ved entrepriser.

Alle vores underleverandører besidder samme sans for kvalitet som os og er stærke, lokale virksomheder, som til fulde lever op til vores krav.

Har du generelle spørgsmål til os, eller vil du bare gerne vide mere – så er du meget velkommen til at kontakte os HER