Lærlinge

Vi ser værdien i at prioritere lærlinge 

I vores firma har vi en masse erfaring, som vi gerne vil lære fra os med. Vi ser det derfor som en styrke, at vores team består af både mester, svende og lærlinge. På den måde kan vi have en god synergi i firmaet og derudover udnytte det gode miks af flere års erfaring og gode kompetencer fra vores svende og samtidig ny viden samt nye kompetencer fra lærlingene. Det giver firmaet en styrke, som vi prioriterer højt. Derfor er det også et aktivt og bevidst valg, at vi tager i mod lærlinge her hos Keld og Johs. 

Det er vigtigt for os at signalere ud af til, at vi er åbne for lærlinge og tager i mod dem med åbne arme samt lyst og mod på at lære fra os det bedste, vi kan. Vi er af den overbevisning, at det også giver os noget igen. Det er positivt at have de unge mennesker med i arbejdet, og de kan bidrage med både godt humør og god stemning. Derudover har de også en faglig viden og kendskab til nye teknikker, som vi kan drage gavn af i firmaet. 

Det er et vigtigt samfundsmæssigt ansvar at tage de unge i mesterlære, og det betyder meget, at man støtter op om de unges uddannelser. Der er mangel på erhvervsuddannede, og i 2025 vil Danmark komme til at mangle 70.000 faglærte. Rigtig mange vælger håndværksfagene fra, da det ofte kan være en udfordring og forløbet kan gå i stå, når de står overfor at finde en læreplads. Denne negative udvikling ønsker vi ikke at bakke op omkring. Vi ønsker derimod at støtte og bakke op omkring de unges uddannelse i form at lærepladser og sørge for, at de tager mest mulig læring med sig og lærer, hvad kvalitetsarbejde vil sige. Vi har som virksomhed et socialt ansvar, og det ønsker vi at udstråle ved at støtte erhvervsuddannelserne og de unge i vores lokalsamfund. 

I 2019 har der for tredje år i træk været en lille stigning i antallet af unge, som tager en erhvervsuddannelse, og denne stigning, håber vi på, vil fortsætte. Derfor vælger vi at støtte erhvervsuddannelserne ved at tage lærlinge ind hos os. Vi tager vores del og lever derfor op til CSR. 

Arbejde med eksklusivitet – også af vores lærlinge 

Det er dog vigtigt for os at understrege, at vi ikke tager hvilke som helst ind som lærlinge. For os er det vigtigt, at vores lærlinge kan leve op til vores høje faglige niveau og eksklusiviteten i vores arbejde. Vi prioriterer derfor og kæmper for at få fat i de dygtigste lærlinge, som er klar på at knokle hårdt på for at nå toppen af kvalitet. Det er vigtigt, at man som lærling kan arbejde koncentreret og målrettet mod at nå toppen og dermed kunne leve op til den eksklusivitet, som firmaet hver dag leverer. Vi søger derfor lærlinge, som er fagligt dygtige og som forstår vigtigheden af et veludført stykke arbejde. Hos Keld og Johs er hver en opgave udført med eksklusivitet – også af lærlingene. 

Byggefirmaet Keld og Johs - vi elsker lærlinge

 

Vil du gerne høre mere om vores lærlinge, eller mener du også, at du har det der skal til for at blive lærling hos byggefirmaet keld & Johs A/S  – så kontakt os meget gerne HER