Nyt gulv laver vi også, her ved Keld & Johs.

Gulve lavet af Byggefirmaet Keld og Johs

Nyt gulv – få et rustikt og slidstærkt trægulv eller betongulv

Er det gamle gulv trist og slidt eller skal vinylgulvet skiftes ud med et rustikt og energivenligt trægulv. Kontakt Keld & Johs og få hjælp og rådgivning fra en erfaren gulvlægger med ekspertise i trægulve.

Et nyt gulv er ofte en god investering både rent økonomisk og kosmetisk.

Fordi vedvarende vedligehold og reparation af et eksisterende gulv hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.

Kan du tænke gulvet, så kan vi lave det

Et nyt gulv fra Keld & Johs leveres i kvalitetsmaterialer som ikke kun kræver minimalt vedligehold, men som er lavet for at blive brugt.

Vores hjælp og vejledning er gratis og rådgiver gerne om materialevalg, kvalitet og at få det bedste du af budgettet.

Gulve lavet af Byggefirmaet Keld og Johs

Nyt gulv – det skal du være opmærksom på

Når du er på udkig efter nyt gulv, så er det vigtigt at gøre sig klart, hvilket type guld der matcher med rummets behov.

Valget af materialer afhænger af, hvorvidt det nye gulv skal lægges i stue, køkken, bryggers eller nederste/øverste etage.

Hos Keld & Johs er vi eksperter i trægulve og ved hvilke forskellige træsorter der har de relevante slidstyrker og vedligeholdelsesbehov i forhold til det på gældne rum.

Så hvad enten du ønsker et massivt trægulv, klik-gulv eller plankegulve, så sørger vi den løsning, der giver din bolig sammenhæng og funktionalitet.

Vi tilbyder foruden en bred vifte af funktionelle og kreative løsninger indefor klinkegulve ved renovering af badeværelse og bryggers.

Undgå kolde fødder med et energioptimeret gulv

Dit hjem påvirkes af kulde udefra, oppefra og ikke mindst – nedefra.

Tidssvarende efterisolering af fundamentet er et nødvendighed for at spare på forbruget og optimere udbyttet af eventuel gulvvarme.

Er dit hjem ikke forsynet med gulvvarme?

Så kan du også kontakte Keld & Johs for at høre nærmere om dine muligheder for at lave en fremtidssikret løsning med fokus på energi og forbrug.

Du kontakter og HER

Gulve lavet af Byggefirmaet Keld og Johs.