Få en smuk ny terrasse, der passer til din ejendom

 

Ny terrasse – ideel løsning med den rette atmosfære

En terrasse er lig med kvalitetstid. Det er på terrassen de lange sommeraftener nydes og man får et velfortjent afbræk fra hverdagen.

Men der er afgørende valg at træffe, hvis du ønsker en terrasse, som skal være både flot og funktionel.

Placering, vindforhold, materialer, hævet eller sænket terrasse, fundament og vedligehold er en god ide at gøre sig overvejelser omkring.

Hos Keld & Johs har vores kompetente håndværkere erfaring med alle former for terrasser og kan hjælpe dig med både inspiration og rådgivning – så jeres nye terrasse bliver matriklens lille oase.

Slidstærk terrasse i hårdt træ

Hårdtræs terrasser giver et naturligt og rustikt look og er en oplagt løsning til terrasser, der skal fungere som bindeled mellem hus og have.

Hos Keld & Johs har vi lagt utallige terrasser ved sommerhuse og helårshuse langs den jyske vestkyst og det har givet den ekspertise og erfaring der skal til, for at tilbyde professionel rådgivning og håndværk med forbehold for det danske vind og vejr, når det er værst og bedst.

Placeringen af din nye terrasse er afgørende for vindforhold og ønsker du afskærmning til en eksisterende terrasse, så kan du få inspiration til dette under sektionen vindafviser/læskærme.

Vi tilbyder

  • Træterrasser
  • Hårdtræsterrasser
  • Trykimprægnerede terrasser
  • Hævede terrasser
  • Overdækkede terrasser
Terrasse opført af Byggefirmaet Keld og Johs.

Byggefirmaet Keld og Johs – ny terrasse.

Terrasse opført af byggefirmaet keld og johs

Få et uforpligtende vurdering og snak omkring dit behov

Kontakt Keld & Johs før at høre nærmere om dine muligheder – du kontakter os HER