Nyt tag er en stor beslutning

Opført af Byggefirmaet Keld og Johs.

Dit nye tag skal være smukt til ejendommen, energieffektivt og slidstærkt

Forældede og dårligt udførte tagkonstruktioner er den største kilde til varmeudslip, dårligt indeklima og unødvendige forbrugsudgifter.

Hos Keld & Johs sørger vores faglærte tagdækkere for, at du får et nyt tag med energieffektiv efterisolering, fuldt ventileret tagkonstruktion samt et look der er i harmoni med resten af huset.

Vi er totalleverandører indenfor tagløsninger og sikrer, at du får et nyt tag, der holder kulden på afstand og skaber et behageligt og sundt indeklima.

Tagrenovering er vores ekspertise og skal du have et nyt tag, så står vi klar med hjælp og rådgivning, så dine behov og ønsker matcher løsningen og prisen.

Vores rådgivning tager bl.a. udgangspunkt i husets geografiske placering. På den måde er du sikret den optimale løsning uanset om omgivelserne er skovområde, klittop eller ved vandkanten.

Nyt tag – få et tag der holder på varmen og pengene

Skal du have nyt tag med komplet udskiftning af tagkonstruktionen, så benyt dig af Keld & Johs’ professionelle tagdækkere, som har mere end 40 års erfaring med at lægge nyt tag.

Med egne tømrere og blikkenslagere sørger vi for alt fra nye spær, efterisolering, tagdækning til afsluttende blikarbejde med flot finish.

På den måde får du et nyt tag med full-service af erfarne tagdækkere, som står til rådighed med rådgivning om materialer, udseende og konkurrencedygtige indkøbspriser.

Et nyt tag er en investering og vi sørger for, at du får mest muligt ud af pengene.

Sommerhuset Hansen af byggefirmaet Keld og Johs

Vi hjælper med følgende, når du skal have nyt tag:

  • Udskiftning af spær
  • Tidssvarende og energivenlig isolering
  • Ventilering af tagkonstruktion
  • Nyt tagpap, tegltag, betontagsten
  • Unikke stål-, sedum- og græstage
  • Montering af tagvinduer, karnap og altaner
  • Nye tagrender og sterne
  • Flot finish ved udhæng, tagrender og gavl
  • Fuld garanti på 5-25 år

Græstag med unik tagfodsløsning

Hos Keld&Johs tilbyder en gennemført græstagsløsning som sikrer dig mod fugt i tagpladerne, men hvor det charmerende look bevares.

På den måde forlænges eternittagets levetid og du undgår gentagen og fordyrende vedligehold.

Vi gør det nemt at være både funktionel og charmerende. Kontakt Keld&Johs og hør nærmere om dine muligheder for at få et effektivt og flot græstag.

Vil du også have en uforpligtende snak omkring dine tanker?  

Kontakt Keld & Johs og hør nærmere om dine muligheder for tagrenovering i særklasse. Kontakt os HER